دسته‌ها
اخبار

انتظار می‌رود چه روندهای معماری مرتفع تا سال 2023 ادامه یابد؟


بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، انتظار می رود تا سال 2050، 68 درصد از جمعیت جهان در مناطق شهری زندگی کنند، بنابراین جای تعجب نیست که معماری بلندمرتبه برای حمایت از این شهرنشینی مداوم ضروری است.1). همانطور که معماران همچنان به خواسته ها پاسخ می دهند، ما نگاهی می اندازیم به روندهایی که به وجود آمده اند و انتظار می رود در آینده نزدیک به محبوبیت خود ادامه دهند.

تنوع زیرساخت ها
در دنیایی که پس از یک بیماری همه گیر بهبود می یابد، شاهد بسته شدن بسیاری از مشاغل بوده ایم و به همین دلیل، این ساختمان های اداری مرتفع نیاز به تغییر کاربری دارند. با در نظر گرفتن این موضوع، طراحی زیرساخت هایی که بتواند طیف متنوعی از نیازها را برآورده کند، در میان معماران در سراسر جهان به یک روند رو به افزایش تبدیل شده است. به‌علاوه، سایت‌های از قبل موجود نیز اکنون برای تطابق با این ایده‌آل دوباره طراحی می‌شوند. انتظار می رود این روند به طور تصاعدی چرخه عمر معماری را گسترش دهد و به حرکت فراگیر به سمت طراحی پایدار دامن بزند. استفاده مجدد، تطبیقی ​​و ساختمان‌های احیا شده مورد تقاضا هستند، و همانطور که Tean Chee Ko، مدیر طراحی RMJM RED توضیح می‌دهد:
ما ساختمان‌های با کارایی بالا را ساختمان‌هایی می‌د،م که همیشه برای استفاده من، هستند، ساختمان‌ها باید انعطاف‌پذیری داشته باشند. اگر ساختمان بتواند در طول عمر خود عملکردی داشته باشد و مورد استفاده قرار گیرد، تأثیر آن بر محیط زیست ذاتاً کاهش می یابد.

چرخه حیات و پایداری
این روند بر اساس آنچه در بالا ذکر شد است. در حال حاضر بلندمرتبه‌ها بیش از هر زمان دیگری وجود دارد و به همین دلیل نیاز به مصرف انرژی و کم مصرف بودن آنها نیز افزایش یافته است. در اصل، مکان‌های بلندمرتبه با کاربری مختلط فشار بر زیرساخت‌های شهری، از جمله جاده‌ها، منابع آب، فاضلاب و غیره را کاهش می‌دهند، زیرا اتصال باید تنها به یک مکان ارائه شود نه چندین واحد که به اتصال زیرساخت عمومی نیاز دارند.

علاوه بر این، ما شروع به مشاهده اجرای گسترده سیستم های بازیافت آب، فیلترهای محیطی بهبود یافته و ،یب مصالح ساختم، پایدار می کنیم که همه اینها باعث گسترش چرخه عمر ساختمان می شود. با این حال، یکی از رایج ترین ویژگی های پایداری که دیده شده است، ادغام بی عیب و نقص استفاده از انرژی خورشیدی است که برای بلندمرتبه ها فراوان است. چنین فناوری‌ها و مزایایی که از این امر پشتیب، می‌کنند شامل سیستم‌های انرژی خورشیدی متمرکز، گرمایش غیرفعال و روشنایی روز، سیستم‌های فتوولتائیک و گرمایش و سرمایش پردازش شده خورشیدی است.2).

همانطور که به سال 2023 می رویم، تنها انتظار داریم که به دلیل مزایای مشهود زیست محیطی و مالی متعدد برای بلندمرتبه های مس،، تجاری و مختلط، شاهد رشد این ویژگی ها باشیم. هتل 7 ستاره و مجتمع آپارتمان های خدماتی، مکه، ،ستان سعودی

نوآوری در طراحی و رویکرد
پیشرفت‌های مداوم در فناوری‌ها و خدمات دیجیتال، کاربرد رو به رشد آن‌ها را در تمام زمینه‌های فرآیند معماری تشویق می‌کند. به ،وان مدیر BIM در RMJM، محمد صلاح، در مصاحبه اخیر خود تاکید می کند:
پروژه‌های AEC معاصر از طراحی‌های صرفاً زیبایی‌شناختی و «زیبا» به سمت طرح‌های مبتنی بر عملکرد دور می‌شوند. پیشرفت‌های BIM و GIS این امکان را می‌دهد تا با بهینه‌سازی یک پایه قوی و یک چارچوب اساسی که می‌تواند پروژه‌های AEC را در همه مقیاس‌ها، اندازه‌ها و پیچیدگی‌ها پشتیب، و پیشرفت کند، اتفاق بیفتد. (3).

دیجیتالی شدن تقریباً هر جنبه از مرحله طراحی به ویژه برای توسعه معماری بلندمرتبه ضروری است. از طریق ابزارهایی مانند BIM، موانعی مانند جداسازی اطلاعات برداشته می‌شود و به معماران کمک می‌کند تا بهترین راه‌حل‌ها را در مقیاسی ایمن‌تر و بزرگ‌تر از همیشه بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های قطعی پیدا کنند. همچنین تضمین می‌کند که تضادها بین ورودی‌های رشته‌های طراحی زود شناسایی می‌شوند و چارچوبی را برای دور شدن از رویکرد پراکنده و خصمانه در ساخت و ساز فراهم می‌کند.

این، همراه با پیشرفت رباتیک در ساخت و ساز، روندی را ایجاد کرده است که به طور مداوم به سمت فرآیندی حرکت می کند که در آن پیمانکاران می توانند بازی بلندمرتبه را متحول کنند.توسعه استفاده ،یبی Ningbo Deli، نینگبو، چین

فضاهای سبز و تنوع زیستی شهری
فضای سبز محوطه سازی که به صورت استراتژیک در داخل و اطراف معماری بلند مرتبه قرار گرفته اند، به دلایل بسیاری روند رو به رشدی داشته است. اول از همه، مزایای زیست محیطی آن است. ادغام تنوع زیستی شهری در ساخت و سازهای بلندمرتبه از گیاهان و جانوران و همچنین تغییرات آب و هوا و کیفیت هوا حمایت می کند. زیرا بلندمرتبه‌ها گرما را جذب می‌کنند و جریان هوا را در شهر محدود می‌کنند و همراه با انتشار زیاد گازهای گلخانه‌ای، یک ریزاقلیم در شهرها ایجاد می‌شود که آنها را گرمتر از مناطق روستایی اطراف می‌کند. این ،یب به ،وان اثر جزیره گرمایی شهری (4) شناخته می شود. بنابراین افزایش فضاهای سبز در شهرها روشی موثر برای خنک ، و پاکیزه شدن هوا، مبارزه با اثر جزیره گرمایی شهری است.

یکی از این نمونه‌ها از قرارگیری استراتژیک این انتخاب طراحی را می‌توان در توسعه برج دلی RMJM در نینگبو، چین مشاهده کرد. این بلند مرتبه با فضای اداری باغ سرپوشیده در طبقه 6-10 که مشرف به پارک مرکزی به سمت ج، شرقی است، و همچنین تراس های بیرونی طراحی شده است که امکان گسترش چشم انداز سبز را فراهم می کند.5).

گنجاندن این فضاهای سبز همچنین ،نان را تشویق می کند تا به فضاهای مختلف دسترسی داشته باشند تا روز کاری خود را افزایش دهند: آنها می توانند از مناظر شهر از ارتفاعات و چشم اندازهای مختلف لذت ببرند در حالی که جمعیت شهر می توانند محیطی سبزتر داشته باشند.


منبع: https://rmjm.com/high-rise-trends-2023/