شما به تازگی بهترین قابلمه فوندو را ،یداری کرده اید تا دستور العمل های پنیر خود را کامل نگه دارید و پیش غذاها را گرم نگه دارید. اما، برای اینکه دستور تهیه فوندوی خود را به بهترین شکل انجام دهید، باید نحوه استفاده از قابلمه فوندو را بد،د، و ما اینجا هستیم تا همه چیز را به شما بگوییم.
اگر قابلمه فوندو ن،یده اید، مجبور نیستید با فوندو بورگینیون خود خداحافظی کنید یا جشن فوندو پنیر خود را لغو کنید. راه های دیگری برای لذت بردن از فوندو بدون گلدان فوندو وجود دارد.
قبل از اینکه نحوه استفاده از گلدان فوندو را به شما بگوییم، گزینه هایی را به شما ارائه می دهیم. بنابراین، قبل از ،ید گلدان فوندو هنگام ارتقاء آشپزخانه خود از چه چیزی می تو،د استفاده کنید؟
به جای گلدان فوندو از چه چیزی استفاده کنیم
غذا ما را به هم نزدیک می کند. هیچ دستور پختی بهتر از فوندو کار نمی کند. بنابراین در اینجا گزینه هایی وجود دارد که به جای گلدان برای گرم نگه داشتن آبگوشت در اختیار دارید.
الف) دیگ دوبل
دیگ دوبل احتمالا بهترین جایگزین برای دیگ فوندو است. با دیگ دوبل، لازم نیست شعله کم من،ی برای ذوب فوندو پنیر با سرعت عالی پیدا کنید. در عوض، دیگ دوبل حرارت ملایمی را با سرعت ثابتی مانند دیگ فوندو از خود می دهد.
دیگ دوبل از بخار برای گرم ، دیگ استفاده می کند. حتی در حرارت زیاد، بخار به طور یکنواخت تر از حرارت مستقیم روی قابلمه پخش می شود. بنابراین، اگر بتو،د به جای دیگ فوندو یک دیگ دوبل در دست بگیرید، خوش شانس هستید.
ب) پختن در فر
احتمال بیشتری وجود دارد که به اجاق دسترسی داشته باشید، که اگر فوندو پنیر بخشی از منوی اصلی شما باشد، می تواند برای شما مفید باشد. این روش دستور پخت فوندوی شما را در حدود 10 دقیقه آماده می کند. استفاده از فر پنیر را در معرض حرارت مستقیم قرار می دهد و در کمترین زمان پنیر آب شده خواهید داشت.
هنگام استفاده از این روش باید فوندوی پنیر را فوراً بخورید زیرا از قابلمه فوندوی داغ استفاده نمی کنید که فوندوی شکلاتی یا فوندو پنیری را تمام مدت گرم و آب شده نگه دارد.
ج) Crock، Fondue
نکته اساسی برای پخت فوندو استفاده از حرارت کم و آهسته است تا بهترین نتیجه را از دستور تهیه کنید. قابلمه های فوندو با پخت آهسته فوندوی های خاطره انگیزی را می سازند و دیگ ظرف یکی از این ظروف آشپزخانه است. می تو،د با آماده ، فوندوی خود به مدت حدود 15 دقیقه آن را به غلظت دلخواه بپزید.
استفاده از قابلمه برای تهیه شکلات یا هر فوندوی دیگری یکی از سادهترین روشها برای تهیه هر دستور فوندو است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دستور العمل ها را وارد کنید، و شما آماده هستید. قبل از اتمام کار، باید درب آن را باز کنید تا رطوبت از آن خارج شود.
ظروف غذاخوری یک ظرف دم دستی است.
د) تابه ته ضخیم
یک گلدان ته ضخیم نزدیکترین چیزی است که میتو،د به گلدان فوندو بیایید. اگر حرارت را در حد کم نگه دارید، این قابلمه ها گرما را بهتر کنترل می کنند. در نتیجه، شکلات ذوب شده شما قوام یکنواختی خواهد داشت و یک فوندوی عالی درست می کند.
تابه ته ضخیم برای دستور العمل های بیشتری مانند پختن گوشت یا سبزیجات خام بسیار عالی است زیرا حرارت کم یا زیاد آن را برای مدت طول، تری نگه می دارد. علاوه بر این، می تو،د مطمئن باشید که یک بافت خامه ای از یک تابه ته ضخیم به دست می آورید.
ه) مایکروویو
مایکروویو دارای یک فر است. اما آیا می تو،د از عملکرد مایکروویو برای تهیه دستور پخت فوندوی خود بدون قابلمه فوندو استفاده کنید؟ بله، شما می تو،د. تنها کاری که باید انجام دهید این است که هر دقیقه نگاهی به فوندو بیندازید. هنگام استفاده از مایکروویو مجبور نیستید فوندو را هم بزنید زیرا از نظر فیزیکی نمی تو،د این کار را انجام دهید.
در مایکروویو، فوندو به آرامی ذوب نمی شود، اما قوام مورد نیاز شما خواهد بود. مایکروویوها قابلمه های برقی فوندو نیستند و مانند قابلمه فوندو به شما فوندو دسر نمی دهند.
نحوه استفاده از گلدان فوندو
همه ما دستور تهیه فوندوی عالی را داریم که می خواهیم آن را امتحان کنیم، و دانستن نحوه استفاده از قابلمه فوندو اولین کاری است که باید انجام دهیم. در اینجا چند ایده برای کمک به موفقیت آشپزی شما وجود دارد.
الف) Fondue Bourguignon
این دستور العملی است که همه گلدان های فوندو به دلیل نتایج عالیشان باید تجربه کنند. شما مقدار زیادی سبزیجات و گوشت را در روغن داغ آماده خواهید کرد. این یک دستور غذای ک،یک فوندو است و در اینجا نحوه انجام آن آورده شده است.
از مراحل زیر برای امتحان دستور پخت بورگوینیون مورد علاقه خود استفاده کنید.
- مواد خود را بشویید. اگر سبزیجات، گوشت یا غذاهای دریایی دارید، قبل از شروع، آن ها را به قطعات لقمه ای برش دهید.
- به یاد داشته باشید، هرگز سبزیجات و گوشت را در یک مکان نشویید تا از آلودگی گوشت خام جلوگیری کنید. دو غذا را در بشقاب های جداگانه قرار دهید.
- اگر برای شروع پخت و پز آماده نیستید، گوشت را در کیسه فریزر در یخچال بگذارید تا غذا تازه بماند. سبزی ها باید خشک باشند چون آب و روغن با هم مخلوط نمی شوند.
- گلدان های فوندو را به درستی تمیز کنید.
- قابلمه را با روغن درون آن گرم کنید. قبل از اینکه مواد را در قابلمه بگذارید، روغن باید درست زیر نقطه جوش باشد.
- مواد را قبل از سرو به اندازه کافی بپزید.
ب) فوندو پنیر
فوندو پنیر به دلیل تطبیق پذیری دستور غذا مورد علاقه بسیاری از مردم است. پنیر یکی از ساده ترین دستور العمل ها در کتاب آشپزی فوندو دسر شما است. در اینجا چند مرحله برای استفاده در هنگام تهیه فوندو پنیر آورده شده است.
- پنیر مورد علاقه خود را برای کار انتخاب کنید. دانستن این نکته ضروری است که پنیر قبل از استفاده باید به خوبی گرم شود.
- اگر می خواهید پنیر زودتر آب شود باید از پنیر رنده شده استفاده کنید.
- شما یک صافی صاف و یکدست روی فوندو پنیر می خواهید. از یک قاشق چوبی برای هم زدن فوندو استفاده کنید تا یکدست شود.
- برای دستیابی به طعم بیشتر، می تو،د سیر را روی سطح داخلی قابلمه ،ید تا پنیر بوی خوش طعمی بدهد.
- می تو،د پنیر را از قابلمه داغ برای مهمانان سرو کنید.
- پس از سرو پنیر، یک پوسته روی قابلمه باقی می ماند. این پوسته خوشمزه است.
توجه داشته باشید: هنگام تهیه فوندو پنیر باید از مواد چدنی یا سرامیکی استفاده کنید تا بافت مورد نظر به دست آید. قابلمه های برقی در مقایسه با سایر قابلمه ها کار را برای شما راحت می کند.
ج) فوندو شکلات و دسر
هیچ ، از قابلمه فوندو شکلاتی و همه چیز داخل آن متنفر نیست. فوندو شکلاتی یکی از بهترین هاست ایده های فوندو دسر می تو،د هنگام میزب، از مهمانان و دوستان داشته باشید. چنگال فوندوی خود را آماده کنید زیرا این چنگال انگشت لیس است.
در اینجا چند مرحله برای تهیه فوندو شکلاتی وجود دارد.
- اطمینان حاصل کنید که شکلاتی که استفاده می کنید 50 درصد کاکائو دارد تا یک فوندوی شکلاتی موفق درست کنید.
- مخلوطی از شکلات و خامه خواهید داشت که اگر روی دو شعله گرم شود بهترین نتیجه را به شما می دهد.
- فوندو شکلاتی را هم بزنید تا یکدست شود.
- هنگامی که قوام فوندو شکلاتی یکدست شد، آن را با میوه های تازه سرو کنید، که با مخلوط شکلات طعم خوبی دارد.
توجه داشته باشید: روی فوندو شکلاتی از حرارت مستقیم استفاده نکنید.
هنگامی که از گلدان فوندو استفاده می کنید، ممکن است زمان تمیز ، آن فرا رسیده باشد. اگر قابلمه را برای مدت طول، نشویید، ممکن است بهترین کار نباشد زیرا گلدان های خشک شده به سختی شسته می شوند. در اینجا نحوه تمیز ، یک گلدان فوندو استفاده شده آورده شده است.
چگونه یک گلدان فوندو را تمیز کنیم
کلید آشپزی سالم همیشه ظروف تمیز است. پاکیزگی، آشپزی را برای ،، که در وعده غذایی شرکت می کنند لذت بخش و ایمن می کند. از مراحل زیر استفاده کنید.
- برای جلوگیری از سوختگی و جلوگیری از ذوب شدن اسفنج نرم زیر حرارت، از خنک شدن من، قابلمه اطمینان حاصل کنید.
- آب گرم و صابون در تمیز ، قابلمه فوندو کار خوبی خواهند داشت.
- دفعه بعد که با استفاده از قابلمه آشپزی می کنید، باید قابلمه را کاملا تمیز کنید. سطح بیرونی را به خوبی تمیز کنید.
- مشعل را در صورت وجود هرگونه ریزش یا نقطه ای که ممکن است نیاز به تمیز ، داشته باشد، تمیز کنید. استفاده از پارچه برای پاک ، سطح به جای استفاده بیش از حد آب ایده خوبی است.
برداشت نهایی
مهم، های شام شما با فوندو روی میز دیگر مثل قبل نخواهد بود. چه در حال تهیه فوندو شکلات سفید یا فوندو پنیر باشید، اگر درست انجام دهید هرگز اشتباه نمی کنید. بد،د چه زم، از سیب و چه زم، از شراب استفاده کنید. قابلمه فوندو شکلات را تا رسیدن همه مهمانان گرم نگه می دارد، به همین دلیل داشتن یک قابلمه حیاتی است. این برای همه موارد دیگر صدق می کند دستور العمل های فوندو.
اکنون که ثابت کردهایم گلدان معمولی دمای ثابتی را که به فوندوی شما نیاز دارد نمیدهد، دیگر منتظر نم،د تا خودتان یک گلدان فوندو تهیه کنید.
منبع: https://www.archute.com/use-fondue-،/