نمای ساختمان بسته به طراحی پلان، چیدمان فضاها و نحوه قرارگیری باز شوهای طراحی می شود (شکل گیری نمای ساختمان به این عوامل بستگی دارد). شما در نما ارتفاع ساختمان، پیشامدگی، تورفتگی، بالکن، باز شوها (درب و پنجره ها)، پله خانه و غیره راه مشاهده می کنید. پلان یک صفحه نمایش از فضای داخلی ساختمان، که به صورت دید از بالا است. یعنی انگار ما سقف ساختمان را برداشته ایم و آنچه را که از بالا مشاهده می کنیم پلان ساختمان ما است.
- سلام.میشه قسمت دوم این مطلب بذارین.خیلی خیلی جالب بود وکاربردی.
- در طراحی نقشه ساختمانهای جنوبی باید به این نکته توجه کنید که تراسهایی که در نمای اصلی و مشرف به خیابان طراحی میشود، بیشتر جنبه نمایی پیدا میکند و از کارآیی آن کاسته میشود.
- موقعیت دسترسی ساختمان از شمال و در سه طبقه طراحی شده و نوع سازه ساختمان مصالح بنایی است .
تصمیماتی که یک معمار طراح ساختمان می گیرد در امنیت عمومی مؤثر است. معمار نقشه پلان ساختمان را طراحی می کند و طراحی بر اساس نامه معمار، مهندسی می شود. تکنولوژیست های معماری به عنوان طراحان ساختمان آموزش می بینند و مهم است که به مدارس معماری رفته باشند.
-هزینه پلان معماری فاز یک
و پیشرفت علم و تکنولوژی امر نقشه کشی ساختمان در سطح بسیار بالایی انجام میشود. بعد از نقشه کشی فاز دو پروژه پیمانکار قادر است تا برآورد دقیقی از نظر زمان و هزینه نقشه کشی به مشتری بدهد. مهم است بدانید که در فاز صفر معماری ، توجیه فنی و اقتصادی نیز مورد بررسی قرار می گیرد . دریافت اطلاعات در فاز صفر معماری در بسیاری از موارد از طریق مصاحبه با کارفرما و شناخت کامل علایق و نیازهای مورد نظر کارفرما نیز حاصل می شود .
ساختمان ویلایی سه طبقه
ساختمان به صورت دوبلکس طراحی شده است که طبقه همکف آن شامل یک واحد پارکینگ و عرصه عمومی ساختمان است و طبقه اول سه خوابه به همراه پنتری و نشیمن می باشد . نقشه این ساختمان با دسترسی از سمت جنوب و در سه طبقه طراحی شده است.سازه این ساختمان مصالح بنایی است. نقشه این ساختمان در 4 طبقه با مصالح بتنی طراحی گردیده است.دارای هفت واحد است و جنس مصالح به کار رفته در نمای این ساختمان تلفیقی از سنگ و آجر است. این ساختمان اسکلت بتنی دارای دسترسی از سمت جنوب است .دوبلکس طراحی شده و دارای نمای منحصر به فردیست. بخش دوم طراحی سازهٔ ساختمان بر اساس آیین نامههای داخلی یک کشور که از روی آن طراحی نقشههای اجرایی کشیده شده و ساختمان (سازه) اجرا میشود. نکته مهم دیگری که هنگام طراحی پلان باید به آن توجه کنید ارتباط میان فضاهایی است که بیشتر وقت ما در آنها میگذرد، خصوصاً فضاهایی مثل هال، غذاخوری، آشپزخانه و نشیمن.
ترسیم یک ساختمان ابتدا تهیه شده و تصویب آن از طرف اداره محلی مربوطه صورت می گیرد. همچنین این مورد نیز لازم به ذکر است که بهره وری خوب به معنی به کار بردن بیش از حد معقول مصالح ساختمانی نمیباشد، چون در هنگام وقوع زلزله امری اجتناب ناپذیر است. سپس محاسبات سازه و در ادامه نقشه تاسیسات برق و نقشه تاسیسات مکانیک توسط مهندسین مربوطه محاسبه و تهیه میشود.